lördag 15 mars 2014

Mina "så kallade" vänner (läs: narrar)

Jag har några vänner. Det är väl en ca 13 st. Inte många alls men de duger väl när man vill nåt :-)
De nedan är min humana farfars alla hundar. Chihuahuaor allihopa. Skitjobbiga är dom. De har en egen vilja och så fort jag närmar mig så biter de ifrån. Men det är lugnt... jag vet att jag kan vara rätt skrämmande när jag sätter den sidan till. Jag är ju trots allt en prinsessa med fin stamtavla. 

När vi kommer hem till de och ska hälsa på och de inte är ute i den stora förtrollade skogen till tomt så sitter de i fönstret så här och stirrar. Eller nja, det var lite lögn... de råskäller i vanliga fall. Hemskt enerverande ljud. Jag själv har ju en mycket mycket mer elegant klang när jag öppnar käften och skäller. Jaja, nog om det.

Nedan ser vi Afrodite, det är den stora vita dammtussen längst till vänster. Hon och jag är lika gamla sånär som på 10-11 månader men man kan tro att hon är 100 snart. Jag är mycket mycket piggare än vad hon är. Hon sitter mest o hänger när hon är ute eller så ligger hon i sin säng och bara sover... och sover... och sover... och sover lite till. Jisses... hur orkar hon? Sen har vi, bredvid Vita Dammtussen, (indiannamn?), Bibi, ovanför henne Ella-Bella (vadå härmis?) och sen Tequila, Bambi och Gaby på bilden. Ja Tequila och Bambi kan man ju aldrig se skillnad på tycker jag. De är små - och det är väl enda likeheten. Just det, det är mamma och dotter tror jag.

Vita Dammtussen... tittar på något intressant. förmodligen på min manliga human när han grejar med bilen...

Här är då jag... det är alltid kul att få vara ute och strutta runt, helt framför dem då, när de sitter vid fönstret och glor och liksom verkligen suktar efter att få komma ut... *elakt grin* Det kan de ha eftersom dom får ha hela denna förtrollade skogen varje dag medan jag har tråkigt i en lägenhet i stan.

Visst, mina humans gör vad de kan för att jag ska ha det skojigt. Jag vet att jag har det bra - bortskämd är jag minsann... men jag är ju liksom aldrig nöjd så det spelar egentligen ingen roll vad de gör... och det ska man minsann utnyttja he he. Man är väl inte dum? *elakt grin*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar